Margitsziget parkolás

margitsziget parkolás

A Margitsziget parkolás az északi csücsökben található fizető parkolóban lehetséges, amely  idén is a hotel, illetve a színház látogatóinak a kényelmét szolgálja.278 férőhelyes a parkoló, ezek foglaltsága kiemelkedően magas a nyári szezonban, különösen a hétvégi estéken, éppen ezért továbbra is azt javasoljuk, hogy a színházba látogatók érkezzenek tömegközlekedéssel, vagy pedig színházi hajójárattal.

A BKK Margitszigetet érintő hajójáratát a ide kattintva tekinthető meg >>Az autóval az Árpád híd felől érkezők

a hídról történő lehajtás előtt már tájékozódhatnak a szabad helyek számáról, hiszen mindkét irányból ledes kijelzőket helyeztek el, mely a foglaltságot mutatja.

Ha valaki okostelefonjáról szeretne tájékozódni a parkoló foglaltsága felől, az is megteheti. Csak le kell töltenie az IOS és Android rendszerrel működő készülékére a Közút Figyelő ingyenes alkalmazást.Margitsziget parkolás: A parkolási díj kifizetésére három, bankkártyát és készpénzt egyaránt elfogadó fizetőautomata áll a vendégek rendelkezésére.

Emellett lehetőség nyílik a mobiltelefonos díjfizetésre is, ezt egyelőre a Vodafone és a Telekom ügyfelei tehetik meg.

A gépjármű rendszámát vagy a jegy sorszámát kell elküldeni a +36 (30)/(70) 763 5572 telefonszámra, illetve a Voxpay (www.voxpay.hu) vagy a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. (www.nemzetimobilfizetes.hu) honlapján megtörtént regisztrálás és az egyenlegünk feltöltése vagy a bankkártyánk számának megadása és az alkalmazás telepítése után nyílik alkalmunk a parkolási díj fizetésére.A fizetőautomaták közelében található tájékoztató táblákon az összes szükséges fizetési információt és a telefonos díjfizetéshez szükséges zónakódunkat megtalálhatjuk.

A parkoló befogadóképességének végessége miatt…

A Margitsziget parkolás a Danubius Hotel és a  Margitszigeti Szabadtéri Színpad vendégeinek rendelkezésre áll. (Margitszigeti Szabadtéri Színpad program itt érhető el)

Azonban jó tanács lehet minden kedves látogatónak, hogy amennyiben lehetséges, a szigetre tömegközlekedési eszközökkel érkezzenek.A Budapest Közút Zrt. Közlekedési Igazgatósága továbbra a nap 24 órájában a vendégek rendelkezésére áll. Bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljon bátran munkatársainkhoz, akiket megtalál a parkoló területén.